We were right, there is a totally different feel to this new restaurant area, from the other areas of the restaurant, which is of course why our customers love it.’

Client Brief

To obtain change of use of 1st floor residential flats, above ground floor restaurant area, to A3 usage and convert space in to another dining area to cope with the ever increasing number of covers this busy restaurant attracts.

Concepts

Full structural and architectural plans drawn up, permission for change of use obtained, full structural works undertaken including removal of walls, levelling of floors, addition of new toilets, major bar and waiter service area, installation of electrical food hoists, full internal design and refurbishment including solid wood flooring, custom designed seating and fully illuminated wall panelling.

Final Layout

Having worked with Paul Young for the last 15 years and his company having carried out several major refurbishments on our premises including the excavation, creation and fitting out of our basement restaurant, we knew, without question, that he was the person to undertake yet another major project for us.

Testimonial

"We were right, there is a totally different feel to this new restaurant area, from the other areas of the restaurant, which is of course why our customers love it. We shall, without doubt be using Paul Young again in the future."
- W Tayyab